asiakascaset

TÖITÄMME

Suunnitellaan uudet yrityksesi näköiset, lisäarvoa tuovat verkkosivut nyt. Tutustu töihimme ja inspiroidu.

Maalauskaksikko

Maalauskaksikko

verkkosivut, valokuvat ja videot

Maalaus- ja remontointialalla yli 10 vuotta työskennelleet työkaverit päättivät yhdessä perustaa oman yrityksen. Uusi yritys tilasi meiltä kilpailijoista erottuvat, yksilölliset ja yrityksen näköiset kotisivut yritystoimintaa ja myyntiä tukemaan.

Suunnittelimme ja toteutimme räätälöidyt verkkosivut WordPress-julkaisualustalle. Ulkoasusta tehtiin asiakkaan toiveiden mukaan selkeä ja kevyt. Valokuvilla ja videoilla saatiin lisää yksilöllisyyttä ja kiinnostavuutta sivuille, jotka tekivät Maalauskaksikosta helpommin lähestyttävät. Tekstit verkkosivuille tuotti yhteistyökumppanimme Helmiteksti.

Lopputulos oli loistava – asiakkaamme on todella tyytyväinen uusiin sivuihin ja halusi jatkaa yhteistyötä kanssamme varsinaisen projektin päättymisen jälkeen. Verkkosivu konvertoi hyvin liidejä eli asiakas saa paljon yhteydenottoja sivujen kautta.

POLTTIX

Polttix

verkkosivut, logon uudistus, valokuvat ja videot

Puutavaraliike Polttix vaihtoi omistajaa ja sen yhteydessä uusi yrittäjä halusi uudistaa nettisivut sekä päivittää firman logon helpommin tunnistettavaksi ja entistä paremmin mieleen jääväksi.

Suunnittelimme ja toteutimme Polttix:n uudet kotisivut WordPress-julkaisupohjalle. Sivuille lisättiin roskapostisuojattu yhteydenottolomake sekä muita perussivustoille kuuluvia komponentteja. Hyvän asiakaskokemuksen saavuttamiseksi sivusto suunniteltiin nykyvaatimusten mukaisesti responsiivisiksi eli erilaisilla mobiililaitteilla toimiviksi. Kuvasimme yrityksen tilat ja tuotteita sekä teimme videokoosteen yrityksen palveluista.

Polttix osti ylläpitopaketin, joka kattaa tietoturva päivityksien, varmuuskopioiden ja varmistuksien lisäksi kuukausittaiset sisällön päivittämiset sivuille.

Jakenpölli

JAKEN PÖLLI

verkkosivut, valokuvat ja videot

Metsäpalveluyritys Jaken pölli tarjoaa kaikki palvelut metsurin töistä metsäsuunnitelmien laadintaan yritys- että yksityisasiakkaille. Jaken pöllin kotisivut eivät olleet erityisen huonolla tolalla alun perinkään. Suurin ongelma yrityksen vanhoilla sivuilla oli niiden toimimattomuus mobiililaitteilla sekä yhteydenottaminen sivujen kautta.

Vahvasti kilpailulla ja erityisellä alalla, jossa yksittäisen asiakkaan arvo on kohtalaisen iso, tulee kävijä vakuuttaa laadusta ja kokemuksesta. Yrityksen palvelut haluttiin tuoda selkeästi esille kuvin ja videoin. Jokaiselle palvelusivulle tehtiin oma yhteydenottolomake. Sivuille tuotiin selkeästi esille toiminnalliset yhteystiedot, jotka helpottavat erityisesti mobiililaitteilla yhteydenottoa.

Teimme lisäksi videoista mainoksen, joka pyörii elokuvateattereissa.

Referenssit Jaken pölli

Kerro meille unelmastasi

Täytä ainakin sähköpostiositteesi tai puhelinnumerosi ja olemme yhteydessä sinuun.

Olemme digitoimisto / mainostoimisto jonka, kotipaikkana on Kotka ja toimimme koko Suomen alueella. Palveluitamme ovat mm. kotisivut yritykselle, graafinen suunnittelu, digimarkkinointi, hakukoneoptimointi, valo- ja videokuvaukset.

Nyt teit oikean päätöksen

Lisää vielä sähköpostiositteesi tai puhelinnumerosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Kiitos yhteydenotosta

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.