Asiakascase - Kotisivut yritykselle

Kaunissaaren lomamökit

verkkosivut, logot, valokuvat

Kaunissaaren lomamökit on Tommi ja Kirsi Hevossaaren omistama lomakeskus Pyhtään Kaunissaaressa. Hevossaaret hankkivat paikan itselleen alkuvuodesta 2019. Kaunissaaren lomamökit vuokraa lomamökkejä sekä pyörittää kahvila Cafe Mustikkaa.

Asiakascase - Kotisivut yritykselle - Kaunissaaren lomamökit

TARVE

Asiakkaalla oli keväällä kova kiire saada uudet kotisivut korvaamaan edellisen omistajan sivut. Asiakas halusi selkeät kotisivut, josta olisi helppo tiedustella mökkien varausta. Sivuston ulkoasusta haluttiin tehdä uniikki ja omistajiensa näköinen. Tärkeää oli luoda positiivinen mielikuva paikan erinomaisuudesta. Koska yritys on juuri vaihtanut omistajaa, tärkeää on näkyvyyden parantaminen hakukoneissa sekä imagon luominen mm. uusilla logoilla.

RATKAISU

Responsiivinen ja helppokäyttöinen sivusto on rakennettu WordPress julkaisujärjestelmän päälle.

Ulkoasun toimintojen suunnittelussa otettiin huomioon vaatimukset, jotta sivusto olisi selkeä ja helppo käyttöinen. Kaunissaaren lomamökit ja Cafe Mustikka saivat myös näköisensä logot. Otimme sivustolla käytetyt valokuvat, joilla saimme lisättyä sivuston yksilöllisyyttä ja tuotua esille millainen paikka Kaunissaaren lomamökit on.

Verkkosivuston tekstit teki todella nopealla aikataululla yhteistyökumppanimme Helmiteksti.

Huolehdimme jatkossa sivuston ylläpitopalveluista.

HYÖDYT

Kotisivu tarjoaa käyttäjälle laadukkaan käyttäjäkokemuksen mobiililaitteella, tietokoneella sekä tabletilla. Sivuston hyvin rakennettu pohja mahdollistaa sivuston jatkokehityksen pitkälle tulevaisuuteen.

MISSÄ ONNISTUIMME ERINOMAISESTI

Kotisivuprojektin aikataulu oli todella tiukka. Saimme koko projektin valmiiksi parissa viikossa juuri ennen sesongin alkua ja asiakas pääsi hyödyntämään sivustoa mökkien vuokraamisessa. Asiakas on saanut paljon hyvää palautetta yrityksen uusista kotisivuista.

Yrityksen kotisivut ovat nousseet myös nopeasti Googlen hakukoneen haussa kärkisijoille ja kävijämäärät ovat olleet suuria ilman hakukonemainontaakin.

Nyt teit oikean päätöksen

Lisää vielä sähköpostiositteesi tai puhelinnumerosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Kiitos yhteydenotosta

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.