huolehdimme verkkosivusi toiminnasta

Verkkosivujen ylläpito

Me hoidamme puolestasi kaiken sivuston päivitykseen liittyvän ja näin voimme tarjota mielenrauhan siitä, että sivusto on kunnossa ja kaikki toimii.

Verkkosivuston ylläpitopalvelu

Ylläpito, varmuuskopiointi, tietoturva, tuki

Keskity liiketoimintasi kehittämiseen, myyntiin ja asiakkaidesi palvelemiseen sekä anna itsellesi enemmän vapaa-aikaa. Me huolehdimme verkkosivusi toiminnasta.

Tarjoamme WordPress-sivustollesi luotettavan ylläpidon, jonka tarkoitus on pitää verkkosivustosi toimintakuntoisena ja tietoturva ajantasalla. Autamme ongelmatilanteissa ja teemme pienet muutokset ja korjaukset sivustollesi ripeästi ja joustavasti.

Verkkosivuston ylläpito on kuukausimaksullinen palvelu. Palvelu takaa sivuston jatkuvan ja ongelmatoman toiminnan sekä turvan murtautujilta. Verkkosivusi ovat jatkuvan automatisoidun valvonnan alla ja saamme häiriötilanteesta ilmoituksen. Verkkosivustosi korjataan mahdollisimman nopeasti takaisin toiminta kuntoon.

WordPress-julkaisujärjestelmään sekä sen lisäosiin julkaistaa jatkuvasti päivityksiä, joista osa sisältää kirjauksia tietoturva-aukkoihin. Seuraamme ja päivitämme sivustosi julkaisujärjestelmän ja lisäosat heti kun olemme varmistaneet päivitysten yhteensopivuuden. Päivitysten asentamisen jälkeen varmistamme sivuston toimivuuden.

Ylläpitopalveluun kuuluu myös säännöllinen varmuuskopionti kahteen eri lokaatioon, josta kadonneet tiedot voidaan tarvittaessa palauttaa.

Verkkosivun ylläpitopalvelun sisältö:

Kerro meille unelmastasi

Täytä ainakin sähköpostiositteesi tai puhelinnumerosi ja olemme yhteydessä sinuun.

Olemme digitoimisto / mainostoimisto jonka, kotipaikkana on Kotka ja toimimme koko Suomen alueella. Palveluitamme ovat mm. kotisivut yritykselle, verkkokaupat, graafinen suunnittelu, digimarkkinointi, hakukoneoptimointi, valo- ja videokuvaukset.

Kiitos yhteydenotosta

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.