Palvelut

Räätälöidyt WordPress-
verkkosivustot

Vuodesta 2018 lähtien Studio Ukkonen on luonut upeita, moderneja WordPress-sivustoja. Räätälöityjen WordPress-verkkosivujen suunnittelutoimistona olemme olleet auttamassa asiakkaitamme rakentamaan verkkosivustoja, jotka on tehty innostamaan ja houkuttelemaan asiakkaita.

Me verkkosivustojen suunnittelijoina tiedämme, että sivustosi on enemmän kuin pelkkä verkkotunnus internetissä, se on digitaalisen brändisi tärkein osa.

Yleensä nettisivut antavat yrityksestäsi ensivaikutelman potentiaaliselle asiakkaalle. Siksi Studio Ukkonen on kumppanisi rakentamaan, skaalaamaan ja ylläpitämään WordPress-verkkosivustoja.

Kuten tiedämme, et halua vain toimivaa verkkosivustoa, vaan verkkosivuston, joka rakentaa erinomaisen asiakaskokemuksen, joka pitää käyttäjien mielenkiinnon yllä ja houkuttelee heitä jatkuvasti takaisin.
Studio Ukkonen tarjoaa WordPress-sivustojen suunnittelu- ja kehityspalveluja, jotka sisältävät brändäyksen ja hakukoneoptimoinnin (SEO) keskittyen tarkasti liiketoiminnan kasvuun. Mikä tekee meistä erityisen? Työskentelemme huolellisesti ja noudatamme arvojamme. Otamme aikaa ymmärtääksemme tavoitteesi ja liiketoimintasi heti ensikontaktista lähtien.

Olemme kumppanisi, emme vain WordPress-verkkosuunnittelutoimistosi. Olemme ylpeitä kokemuksesta, luovuudesta ja asenteesta, jotka ylittävät aina asiakkaidemme odotukset ja tuottavat suorituskykyisiä verkkosivujen suunnittelupalveluja, jotka varmasti takaavat sinulle merkittävän liiketoimintaedun.

Räätälöidyt WordPress-verkkosivut on aina suunnattu tuottamaan tuloksia yrityksellesi. Yhden sivun verkkosivustosuunnittelusta kehittyneeseen verkkokauppaan. Luomme parhaan mahdollisen ratkaisun erinomaisiin tuloksiin ja liiketoiminnan kasvuun.
Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen

Yksilöllinen WordPress-sivuston suunnittelu

Nettisivujen suunnittelijoina ymmärrämme, että jokainen yritys ja jokainen toimiala on ainutlaatuinen. Siksi otamme aikaa tutustuaksemme yrityksesi digitaalisiin tavoitteisiin. WordPress-sivustosi rakennetaan nopeasti ja henkilökohtaisella otteella.

Mobiililaitteille
suunniteltu

Noin 60 % kaikesta verkkoliikenteestä tulee mobiililaitteilta. Jokainen nettisivusto suunnittellaan myös mobiililaitteilla toimivaksi, joten sivustosi toimii nopeasti ja tehokkaasti kaikenlaisilla laitteilla ja luo parhaan ensivaikutelman Androidilla, iPhonella, iPadilla, työasemilla ja kaikella siltä väliltä.

Paremmat
hakutulokset

Sisällytämme hakukoneoptimoinnin (SEO) olennaisena osana jokaiseen WordPress-verkkosivuprojektiin. Kehittyneet SEO-tekniikkamme nostavat verkkosivustoasi hakusanoissa ylöspäin. Käyttämällä kattavia tutkimuksia, SEO-auditointeja, avainsanojen valintaa, innovatiivista sivustokartoitusta ja sivuoptimointia pyrimme saamaan verkkosivustosi hakukoneen kärkeen, jotta se houkuttelisi käyttäjiä, jotka muuntuvat liidiksi, myynniksi ja tuloiksi.

Helppo
päivitettävyys

WordPress on sisällönhallintajärjestelmämme (CMS), jonka olemme valinneet verkkosivujen kehittämiseen. Kehitämme tehokkaita, toimivia verkkosivustoja, joiden käyttö on helppoa.

Kaikki
tarvittava

Täyden palvelun verkkosivuston suunnittelua tarjoavana yrityksenä varmistamme, että yrityksesi saa kaiken tarvitsemansa. WordPress-suunnittelusta ja -kehityksestä verkkosivujen ylläpitoon, web-hostingiin, copywritingiin, yhteydenottolomakkeisiin ja muuhun.

Aloitetaan
projektisi

Laita meille viestiä tai soita niin keskustellaan lisää tulevasta verkkosivuprojektistasi.
Ota yhteyttä

Viimeisimpiä projekteja

Random Bikes

Näyttävä WordPress-verkkokauppa nopealle Seravon hosting-alustalle toteutettuna.
verkkokauppa

Kymi Sinfonietta

Kymi Sinfonietta kaipasi brändi uudistuksen myötä uudet nykyaikaiset verkkosivut. Tapahtumien hallintaa toteutimme räätälöidyn tapahtumakalenterin.
verkkosivusto

Powdea Technologies

Uuden brändin mukaiset verkkosivut toteutettiin WordPressillä.
verkkosivusto

Usein kysytyt kysymykset

  • WordPress-sivustoa kehitettäessä on monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa arvioituun valmistumisaikaan. Useimmat projektit valmistuvat kuitenkin 1-6 kuukaudessa.

  • WordPress-sivuston kehittämisen lopulliset kustannukset riippuvat useista tekijöistä, palveluista ja siitä mikä tyyppisen WordPress-sivuston yrityksesi tarvitsee. Ota yhteyttä, niin arvioidaan kustannukset.

  • Tarjoamme asiakkaillemme kaikenkattavaa tukea, jotta he voivat itse halutessa päivittää verkkosivuston sisältöä. Annamme tarvittavan koulutuksen ja työkalut, jotta verkkosivujen sisältö muutokset voidaan helposti tehdä. Olemme aina valmiita auttamaan myös projektin valmistumisen jälkeen, sillä haluamme olla pitkäaikaisia kumppaneita asiakkaillemme.

  • Kyllä. Tarjoamme verkkosivustojen ylläpitopalveluja ja "avaimet käteen" -sivustoja jossa hoidamme myös sisältöpäivitykset asiakkaan puolesta.

  • Suunnittelemme ja toteutamme toimivia ja optimoituja laskeutumissivuja ja verkkosivustoja. Optimoimme sisällön ja käytämme parhaita hakukoneoptimointiin soveltuvia käytäntöjä. Kaikella on merkitystä: Sivuston rakenne, nimeämis- ja merkintäsäännöt, navigointi jne. Sivut rakennetaan toimimaan eri laitteilla: puhelimet, tietokoneet, tabletit.

Työskentele kanssamme

Luodaan yhdessä jotain hienoa.

Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen